Webruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het WebWebruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het Web

Voorwaarden Spin in het Web Webruimte
Deze voorwaarden, gedateerd 11 juni 2002 / 28 september 2006 zijn van toepassing op alle overeenkomsten en aanbiedingen die samenhangen met de hostingactiviteiten (webruimte) van Spin in het Web. Ze zijn beschikbaar als PDF-document (Acrobat).

Klik hier om de voorwaarden te openen. (pdf-document)

Tarieven

Privacyverklaring en gegevensregister
Deze vindt u op onze nieuwe voorwaardenpagina.

Uw verwerkersovereenkomst met Spin in het Web
Deze vindt u op onze nieuwe voorwaardenpagina.

Voorwaarden Nederlandse domeinnamen
Wanneer u via ons of een andere leverancier een Nederlandse domeinnaam (.NL) laat (her-)registreren, dan gaat u óók een overeenkomst aan met de Stichting Internet­domein­registratie Nederland (SIDN) van toepassing. Hieronder vindt u de inhoud van die overeenkomst, en de bijbehorende voorwaarden. Spin in het Web is niet de maker van deze voorwaarden, maar wordt door de SIDN verplicht ze aan u voor te leggen bij een aanvraag van een .NL-domeinnaam.

Klik hier voor de inhoud van de overeenkomst tussen u en de SIDN.

Klik hier om de voorwaarden bij .NL-domeinnamen (van de SIDN) te openen (pdf-document).

Klik hier om naar de website van de Nederlandse domein­naam­auto­riteit te gaan. Hier vindt u altijd de meest recente informatie m.b.t. alle regels en voorwaarden van de SIDN.

Voorwaarden generieke toplevel domeinnamen (COM/NET/ORG/INFO etc.)
Generieke toplevel domeinnamen zijn domeinnamen die niet bij een bepaald land horen. Dit zijn domeinnamen met een extensie van meer dan twee tekens, dus bijvoorbeeld .COM of .ORG.

Wanneer u via ons een generieke toplevel domeinnaam laat (her)registreren, dan geldt het volgende als integraal onderdeel van de overeenkomst:

Er geldt een maximaal tarief voor reactivatie van een generiek toplevel domein van 120 euro + de kosten van de domeinnaamregistratie. Wij zijn verplicht om u dit te melden.

Uw rechten als registrant worden op deze twee weblocaties beschreven:
http://www.icann.org/en/resources/registrars/registrant-rights/educational
http://www.icann.org/en/resources/registrars/raa/approved-with-specs-27jun13-en.htm#registrant

Wanneer u via ons een generieke toplevel domeinnaam laat (her)registreren maakt de volgende tekst integraal onderdeel uit van de overeenkomst, dit volgens de verplichting van ICANN:

U gaat er mee akkoord dat uw registratie van een domeinnaam onderhevig is aan annulatie of transfer via door ICANN of een overkoepelende registry voorgeschreven regels, om vergissingen van ons of een andere registrar te corrigeren of bij het oplossing van geschillen omtrent een domeinnaam. U gaat akkoord met het Algemene Alternatieve Dispuut Resolutie beleid ("ADR"), dat beschikbaar is via http://www.icann.org/en/help/dndr/udrp/rules and http://www.icann.org/dndr/udrp/policy.htm . U gaat eveneens akkoord met de Rechten en Plichten van de Registrant die beschikbaar zijn via http://www.icann.org/en/registrars/registrant-rights-responsibilities-en.htm

De eigenaar verklaart dat, naar zijn kennis en overtuiging, noch de registratie van de domeinnaam noch de manier waarop deze direct of indirect gebruikt wordt een inbreuk vormt op de rechten van een derde partij.Terug naar de beginpagina

Dit is de website voor de webruimte van Spin in het Web. Op onze algemene website vindt u meer informatie over het laten ontwikkelen van webapplicaties en apps.
Naar de algemene site

U bent hier:
Voorwaarden

Toon sitemenu
 . 
Is deze naam nog vrij?
Snel aan de slag
Nu bestellen
Vacatures bij SihW
Vacaturesite
€ 8,25 per maand
Jaarabonnement slechts € 99,-
inclusief BTW
Tarieven en voorwaarden
Overtuig het bestuur
Print de factsheet (pdf)
De beste reclame...
Websites van onze klanten
Stuur Spin in het Web nu een bericht
Dit is er alleen omdat wij graag mensen die ongewenste reclamemail sturen in de val willen lokken. Op deze manier ontvangen wij deze mail en kunnen helpen om grote wereldwijde databases bij te houden met ip-adressen vanuit waar de mail verstuurd wordt.