Webruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het WebWebruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het Web

Uw eigen website met MaakMijnWeb!
Spin in het Web helpt u om een website te maken. Met ons unieke programma MaakMijnWeb! kunt u heel eenvoudig uw eigen website bouwen en bijhouden. U heeft er geen technische kennis voor nodig.

Met MaakMijnWeb! direct resultaat
MaakMijnWeb! is het ideale hulpmiddel om snel een website te bouwen, en deze up to date te houden. U kiest een sjabloon en past de vormgeving naar wens aan. Met een paar klikken heeft u nieuwe webpagina's toegevoegd. En als u toch een andere vormgeving wilt, dan wijzigt u deze zonder de inhoud te hoeven bijwerken.

MaakMijnWeb! is gewoon onderdeel van ons voordelige webruimtepakket. U betaalt er dus niets extra's voor.
Bestel nu!

Steeds meer mogelijkheden
Er er kan al veel in MaakMijnWeb! Uw website kan gemakkelijk aan uw huisstijl worden aangepast. Er zijn veel speciale soorten pagina's, zoals gastenboeken, webformulieren en nieuwspagina's (blogs), die u met een paar klikken aan uw website toevoegt. En u kunt verschillende mensen aanwijzen voor het beheren van verschillende pagina's.

Spin in het Web staat nooit stil. Wij werken hard aan steeds nieuwe uitbreidingen op MaakMijnWeb! Er komen nieuwe sjablonen voor de opmaak, nieuwe paginatypen voor de inhoud, en daarbij luisteren wij goed naar de wensen van onze klanten. Op de speciale website voor MaakMijnWeb! vindt u steeds actuele informatie. En die website is zelf een prima voorbeeld: hij is natuurlijk met MaakMijnWeb! gemaakt.
Naar de MaakMijnWeb! website

Uw eigen website plaatsen
Met MaakMijnWeb! kan iemand zonder veel technische kennis een professionele website bouwen. En ook de professionele webbeheerder zal zien dat dit programma veel tijd bespaart. Maar als u of uw webbureau gebruik maakt van andere technieken voor het bouwen van uw website, dan bent u ook van harte welkom bij Spin in het Web. Wij ondersteunen de meeste standaardtechnieken.

Bovendien kunt u er ook voor kiezen om naast of binnen uw eigen website weer gebruik te maken van MaakMijnWeb! Bijvoorbeeld voor een gastenboek of nieuwspagina.
Alle technische details en limieten

Overtuigd?
Bestel het webruimtepakket van Spin in het Web vandaag nog, en u kunt snel aan de slag.
Bestel nu!

Lees verder: Alles wat u nodig heeft

Dit is de website voor de webruimte van Spin in het Web. Op onze algemene website vindt u meer informatie over het laten ontwikkelen van webapplicaties en apps.
Naar de algemene site

U bent hier:
Uw eigen website

Toon sitemenu
 . 
Is deze naam nog vrij?
Snel aan de slag
Nu bestellen
Vacatures bij SihW
Vacaturesite
€ 8,25 per maand
Jaarabonnement slechts € 99,-
inclusief BTW
Tarieven en voorwaarden
Overtuig het bestuur
Print de factsheet (pdf)
De beste reclame...
Websites van onze klanten
Stuur Spin in het Web nu een bericht
Dit is er alleen omdat wij graag mensen die ongewenste reclamemail sturen in de val willen lokken. Op deze manier ontvangen wij deze mail en kunnen helpen om grote wereldwijde databases bij te houden met ip-adressen vanuit waar de mail verstuurd wordt.