Webruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het WebWebruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het Web

Wat is webruimte?

CGI Content Management System (CMS) Dataverkeer Domeinnaam E-mailadres Formulier FTP Nieuwsbrief Normaal gebruik PHP POP3 Schijfruimte SMTP Webmail

Webmail
Webmail is een andere manier om e-mail te lezen en te versturen. U gebruikt geen e-mailprogramma op uw eigen computer, maar gaat via Internet Explorer of een andere webbrowser naar een speciale webpagina. Daar krijgt u na inloggen de e-mail te zien die nog op onze server staat. U kunt de e-mail lezen, erop reageren en natuurlijk nieuwe berichten maken. Ook kunt u een adresboek aanleggen.

Het voordeel van de webmail van Spin in het Web, boven een e-mailprogramma op uw eigen computer, is dat u er vanaf elke computer met internet bij kan. U kunt uw e-mail dus ook onderweg, op vakantie, bij een klant, of waar dan ook controleren. Een nadeel is dat de webmail niet gemaakt is om uw e-mail voor altijd te bewaren: u kunt de e-mail niet in verschillende mappen bewaren, en wanneer u vele weken aan e-mail in de webmail bekijkt, is er niet zoveel overzicht als in een programma als Outlook (express).

Wij raden dan ook aan om de webmail te gebruiken voor tussendoor en onderweg, maar om op uw vaste plek een e-mailprogramma te gebruiken.

CGI Content Management System (CMS) Dataverkeer Domeinnaam E-mailadres Formulier FTP Nieuwsbrief Normaal gebruik PHP POP3 Schijfruimte SMTP Webmail

Overtuigd?
Bestel het webruimtepakket van Spin in het Web vandaag nog, en u kunt snel aan de slag.
Bestel nu!

Dit is de website voor de webruimte van Spin in het Web. Op onze algemene website vindt u meer informatie over het laten ontwikkelen van webapplicaties en apps.
Naar de algemene site

U bent hier:
Een korte uitleg over Webmail

Toon sitemenu
 . 
Is deze naam nog vrij?
Snel aan de slag
Nu bestellen
Vacatures bij SihW
Vacaturesite
€ 8,25 per maand
Jaarabonnement slechts € 99,-
inclusief BTW
Tarieven en voorwaarden
Overtuig het bestuur
Print de factsheet (pdf)
De beste reclame...
Websites van onze klanten
Stuur Spin in het Web nu een bericht
Dit is er alleen omdat wij graag mensen die ongewenste reclamemail sturen in de val willen lokken. Op deze manier ontvangen wij deze mail en kunnen helpen om grote wereldwijde databases bij te houden met ip-adressen vanuit waar de mail verstuurd wordt.