Webruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het WebWebruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het Web

Wat is webruimte?

CGI Content Management System (CMS) Dataverkeer Domeinnaam E-mailadres Formulier FTP Nieuwsbrief Normaal gebruik PHP POP3 Schijfruimte SMTP Webmail

Schijfruimte
De hoeveelheid schijfruimte in uw wordt automatisch door ons bijgehouden. Dit is de hoeveelheid megabytes of gigabytes die op onze servers in beslag worden genomen voor de opslag van uw webpagina's, e-mailberichten, database-tabellen en overige informatie.

Bij Spin in het Web hebben verenigingen en stichtingen bij normaal gebruik geen harde limiet op de schijfruimte (en is de limiet voor overige klanten zéér ruim). Toch hanteren wij altijd een technische limiet op de schijfruimte, en krijgt u ook bericht wanneer u de limiet nadert. Dit gebeurt om misbruik en fouten te voorkomen. Wanneer uw webruimtepakket over de limiet gaat, zullen er geen nieuwe bestanden meer geplaatst kunnen worden! Ook binnenkomende e-mail wordt dan geweigerd.

De limiet op de schijfruimte kan desgevraagd verhoogd worden. Deze verhoging is voor verenigingen en stichtingen bij normaal gebruik kosteloos. In andere gevallen rekenen wij hiervoor een klein bedrag.

CGI Content Management System (CMS) Dataverkeer Domeinnaam E-mailadres Formulier FTP Nieuwsbrief Normaal gebruik PHP POP3 Schijfruimte SMTP Webmail

Overtuigd?
Bestel het webruimtepakket van Spin in het Web vandaag nog, en u kunt snel aan de slag.
Bestel nu!

Dit is de website voor de webruimte van Spin in het Web. Op onze algemene website vindt u meer informatie over het laten ontwikkelen van webapplicaties en apps.
Naar de algemene site

U bent hier:
Een korte uitleg over Schijfruimte

Toon sitemenu
 . 
Is deze naam nog vrij?
Snel aan de slag
Nu bestellen
Vacatures bij SihW
Vacaturesite
€ 8,25 per maand
Jaarabonnement slechts € 99,-
inclusief BTW
Tarieven en voorwaarden
Overtuig het bestuur
Print de factsheet (pdf)
De beste reclame...
Websites van onze klanten
Stuur Spin in het Web nu een bericht
Dit is er alleen omdat wij graag mensen die ongewenste reclamemail sturen in de val willen lokken. Op deze manier ontvangen wij deze mail en kunnen helpen om grote wereldwijde databases bij te houden met ip-adressen vanuit waar de mail verstuurd wordt.