Webruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het WebWebruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het Web

Wat is webruimte?

CGI Content Management System (CMS) Dataverkeer Domeinnaam E-mailadres Formulier FTP Nieuwsbrief Normaal gebruik PHP POP3 Schijfruimte SMTP Webmail

PHP
Een PHP-script is een soort combinatie tussen een webpagina en een computerprogramma. Door in de webpagina speciale codes te zetten kunt u de pagina deels dynamisch laten opbouwen, bijvoorbeeld om gegevens uit uw database weer te geven.

Bij Spin in het Web kunt u uw PHP-scripts overal in uw webruimte plaatsen, zolang ze maar op .php eindigen. U kunt ook gebruik maken van grote php-programma's die u op Internet kunt vinden en vervolgens in uw webruimte kunt installeren, zoals CMS-systemen. De PHP-scripts draaien onder de normale permissies van uw pakket, zonder verdere restricties (geen zogenaamde safe mode).

Overtuigd?
Bestel het webruimtepakket van Spin in het Web vandaag nog, en u kunt snel aan de slag.
Bestel nu!

Dit is de website voor de webruimte van Spin in het Web. Op onze algemene website vindt u meer informatie over het laten ontwikkelen van webapplicaties en apps.
Naar de algemene site

U bent hier:
Een korte uitleg over PHP

Toon sitemenu
 . 
Is deze naam nog vrij?
Snel aan de slag
Nu bestellen
Vacatures bij SihW
Vacaturesite
€ 8,25 per maand
Jaarabonnement slechts € 99,-
inclusief BTW
Tarieven en voorwaarden
Overtuig het bestuur
Print de factsheet (pdf)
De beste reclame...
Websites van onze klanten
Stuur Spin in het Web nu een bericht
Dit is er alleen omdat wij graag mensen die ongewenste reclamemail sturen in de val willen lokken. Op deze manier ontvangen wij deze mail en kunnen helpen om grote wereldwijde databases bij te houden met ip-adressen vanuit waar de mail verstuurd wordt.