Webruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het WebWebruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het Web

Wat is webruimte?

CGI Content Management System (CMS) Dataverkeer Domeinnaam E-mailadres Formulier FTP Nieuwsbrief Normaal gebruik PHP POP3 Schijfruimte SMTP Webmail

Normaal gebruik
Voor verenigingen en stichtingen rekenen wij binnen het non-profit webruimtepakket geen harde limieten voor schijfruimte en dataverkeer, maar alleen bij normaal gebruik.

Dit verstaan wij in dat kader onder normaal gebruik:

  • U gebruikt uw pakket voor één website.
    Dat betekent dat u in de webruimte één website plaatst, met zoveel webpagina's als u zelf wilt. Ook de overige onderdelen van de webruimte, zoals de nieuwsbrieven en e-mail, passen hierbij: u kunt elk lid van uw vereniging een e-mailadres geven, maar niet ook nog al het personeel van uw bedrijf.

  • Uw website heeft een informatief karakter.
    De website bevat tekstuele of grafische informatie. Hierbij mag u gerust gebruik maken van foto's, filmpjes en te downloaden bestanden e.d., maar de site is bijvoorbeeld niet voor een belangrijk deel gewijd aan het vertonen van filmpjes, het laten down- of uploaden van bestanden, het spelen van muziek of het verkopen van diensten of zaken.

  • E-mailberichten worden regelmatig opgeruimd.
    Alle binnen uw webruimte ontvangen e-mailberichten die op onze server worden opgeslagen, worden daar tijdig van verwijderd. Bijvoorbeeld door ze met een e-mailprogramma naar uw eigen computer(s) over te halen, of door in de webmail oude e-mail te verwijderen. Gebruikt u IMAP? Dan blijven er meer berichten op de server. Dit geldt als normaal gebruik zolang uw e-mail niet maar dan 200MB in beslag neemt.

Wij zullen u natuurlijk niet lastig vallen over het gebruik van uw webruimte zolang u binnen de genoemde limieten blijft. Let wel op onze voorwaarden met betrekking tot spam e.d.

Een normale, informatieve website van een vereniging of stichting valt gewoon binnen de definitie van normaal gebruik, maar overleg in geval van twijfel even met Spin in het Web. Indien er in uw geval naar de mening van Spin in het Web geen sprake is van normaal gebruik volgens onze criteria, gelden er andere limieten en voorwaarden. Zie hievoor de tarieven.

CGI Content Management System (CMS) Dataverkeer Domeinnaam E-mailadres Formulier FTP Nieuwsbrief Normaal gebruik PHP POP3 Schijfruimte SMTP Webmail

Overtuigd?
Bestel het webruimtepakket van Spin in het Web vandaag nog, en u kunt snel aan de slag.
Bestel nu!

Dit is de website voor de webruimte van Spin in het Web. Op onze algemene website vindt u meer informatie over het laten ontwikkelen van webapplicaties en apps.
Naar de algemene site

U bent hier:
Een korte uitleg over Normaal gebruik

Toon sitemenu
 . 
Is deze naam nog vrij?
Snel aan de slag
Nu bestellen
Vacatures bij SihW
Vacaturesite
€ 8,25 per maand
Jaarabonnement slechts € 99,-
inclusief BTW
Tarieven en voorwaarden
Overtuig het bestuur
Print de factsheet (pdf)
De beste reclame...
Websites van onze klanten
Stuur Spin in het Web nu een bericht
Dit is er alleen omdat wij graag mensen die ongewenste reclamemail sturen in de val willen lokken. Op deze manier ontvangen wij deze mail en kunnen helpen om grote wereldwijde databases bij te houden met ip-adressen vanuit waar de mail verstuurd wordt.