Webruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het WebWebruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het Web

Wat is webruimte?

CGI Content Management System (CMS) Dataverkeer Domeinnaam E-mailadres Formulier FTP Nieuwsbrief Normaal gebruik PHP POP3 Schijfruimte SMTP Webmail

Nieuwsbrief
Met een nieuwsbrief kunt u een grotere groep geïnteresseerden per e-mail bereiken. Wanneer u een bericht naar een nieuwsbrief stuurt, zal deze worden doorgestuurd naar alle abonnees ervan. Op een door Spin in het Web beschikbaar gemaakte webpagina - of op een door u zelf gemaakt formulier - kunnen geïnteresseerden zich aan- of afmelden voor de nieuwsbrieven die u hebt ingesteld. U kunt instellen of iedereen zich op de nieuwsbrief kan abonneren, of dat dat alleen op uw uitnodiging kan. Op deze wijze kunt u besloten nieuwsbrieven maken.

Bij Spin in het Web kunt u zoveel nieuwsbrieven maken als u wilt. Dit gaat heel eenvoudig. Ook het versturen van een bericht naar de nieuwsbrief gaat heel gemakkelijk: in uw eigen e-mailprogramma of de webmail maakt u gewoon een e-mailbericht, dat u - met een wachtwoord in het onderwerp - naar een speciaal e-mailadres verstuurt.

Met een nieuwsbrief houdt u leden, vrijwilligers, medewerkers of andere geïnteresseerden eenvoudig en efficiënt op de hoogte.

CGI Content Management System (CMS) Dataverkeer Domeinnaam E-mailadres Formulier FTP Nieuwsbrief Normaal gebruik PHP POP3 Schijfruimte SMTP Webmail

Overtuigd?
Bestel het webruimtepakket van Spin in het Web vandaag nog, en u kunt snel aan de slag.
Bestel nu!

Dit is de website voor de webruimte van Spin in het Web. Op onze algemene website vindt u meer informatie over het laten ontwikkelen van webapplicaties en apps.
Naar de algemene site

U bent hier:
Een korte uitleg over Nieuwsbrief

Toon sitemenu
 . 
Is deze naam nog vrij?
Snel aan de slag
Nu bestellen
Vacatures bij SihW
Vacaturesite
€ 8,25 per maand
Jaarabonnement slechts € 99,-
inclusief BTW
Tarieven en voorwaarden
Overtuig het bestuur
Print de factsheet (pdf)
De beste reclame...
Websites van onze klanten
Stuur Spin in het Web nu een bericht
Dit is er alleen omdat wij graag mensen die ongewenste reclamemail sturen in de val willen lokken. Op deze manier ontvangen wij deze mail en kunnen helpen om grote wereldwijde databases bij te houden met ip-adressen vanuit waar de mail verstuurd wordt.