Webruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het WebWebruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het Web

Wat is webruimte?

CGI Content Management System (CMS) Dataverkeer Domeinnaam E-mailadres Formulier FTP MaakMijnWeb! Nieuwsbrief Normaal gebruik PHP POP3 Schijfruimte SMTP Webmail

MaakMijnWeb!
Als abonnee op een webruimtepakket bij Spin in het Web kunt u gebruik maken van ons eigen en unieke site-builder, een programma voor het bouwen en bijhouden van uw website, MaakMijnWeb!

Op zich is MaakMijnWeb! CMS-systeem, maar dan zo voor u gebouwd en klaargezet, dat u geen technische kennis nodig heeft om MaakMijnWeb! te gebruiken. Bovendien is het programma volledig Nederlandstalig (naar keuze in te stellen op Engelstalig).
Lees meer over MaakMijnWeb!

CGI Content Management System (CMS) Dataverkeer Domeinnaam E-mailadres Formulier FTP MaakMijnWeb! Nieuwsbrief Normaal gebruik PHP POP3 Schijfruimte SMTP Webmail

Overtuigd?
Bestel het webruimtepakket van Spin in het Web vandaag nog, en u kunt snel aan de slag.
Bestel nu!

Dit is de website voor de webruimte van Spin in het Web. Op onze algemene website vindt u meer informatie over het laten ontwikkelen van webapplicaties en apps.
Naar de algemene site

U bent hier:
Een korte uitleg over MaakMijnWeb!

Toon sitemenu
 . 
Is deze naam nog vrij?
Snel aan de slag
Nu bestellen
Vacatures bij SihW
Vacaturesite
€ 8,25 per maand
Jaarabonnement slechts € 99,-
inclusief BTW
Tarieven en voorwaarden
Overtuig het bestuur
Print de factsheet (pdf)
De beste reclame...
Websites van onze klanten
Stuur Spin in het Web nu een bericht
Dit is er alleen omdat wij graag mensen die ongewenste reclamemail sturen in de val willen lokken. Op deze manier ontvangen wij deze mail en kunnen helpen om grote wereldwijde databases bij te houden met ip-adressen vanuit waar de mail verstuurd wordt.