Webruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het WebWebruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het Web

Wat is webruimte?

CGI Content Management System (CMS) Dataverkeer Domeinnaam E-mailadres Formulier FTP Nieuwsbrief Normaal gebruik PHP POP3 Schijfruimte SMTP Webmail

FTP
Dit staat voor File Transfer Protocol, de wijze waarop twee computers met elkaar communiceren wanneer bestanden (zoals webpagina's en plaatjes) van de ene naar de andere computer moeten worden gekopieerd. U gebruikt FTP om de bestanden van uw website in uw webruimte te plaatsen, en om eenvoudige handelingen erop uit te voeren, zoals verwijderen, verplaatsen en hernoemen.

Hiervoor kunt u gebruik maken van een losstaand FTP-programma (als gratis, proef- of commerciƫle software te verkrijgen), maar vaak zit FTP ook ingebouwd in de publiceer-functie van webontwerpprogramma's (zoals FrontPage, Dreamweaver of Mijn Website). Ook ondersteunen veel webbrowsers - waaronder de standaard Internet Explorer - FTP, en kan Windows (XP en Vista) er mee omgaan zoals ook met gewone mappen.

CGI Content Management System (CMS) Dataverkeer Domeinnaam E-mailadres Formulier FTP Nieuwsbrief Normaal gebruik PHP POP3 Schijfruimte SMTP Webmail

Overtuigd?
Bestel het webruimtepakket van Spin in het Web vandaag nog, en u kunt snel aan de slag.
Bestel nu!

Dit is de website voor de webruimte van Spin in het Web. Op onze algemene website vindt u meer informatie over het laten ontwikkelen van webapplicaties en apps.
Naar de algemene site

U bent hier:
Een korte uitleg over FTP

Toon sitemenu
 . 
Is deze naam nog vrij?
Snel aan de slag
Nu bestellen
Vacatures bij SihW
Vacaturesite
€ 8,25 per maand
Jaarabonnement slechts € 99,-
inclusief BTW
Tarieven en voorwaarden
Overtuig het bestuur
Print de factsheet (pdf)
De beste reclame...
Websites van onze klanten
Stuur Spin in het Web nu een bericht
Dit is er alleen omdat wij graag mensen die ongewenste reclamemail sturen in de val willen lokken. Op deze manier ontvangen wij deze mail en kunnen helpen om grote wereldwijde databases bij te houden met ip-adressen vanuit waar de mail verstuurd wordt.