Webruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het WebWebruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het Web

Wat is webruimte?

CGI Content Management System (CMS) Dataverkeer Domeinnaam E-mailadres Formulier FTP Nieuwsbrief Normaal gebruik PHP POP3 Schijfruimte SMTP Webmail

Formulier
Een formulier is (een deel van) een webpagina waarop een bezoeker gegevens kan achterlaten. Voorbeelden hiervan zijn eenvoudige contactformulieren (om een bericht achter te laten), aanvraag- of reserveringsformulieren of uitgebreide bestelformulieren. De gegevens die door de bezoeker worden achtergelaten worden op de webserver door een PHP of CGI-script verwerkt. Zo kunnen ze in een database opgeslagen worden, per e-mail naar iemand verstuurd worden, of op een andere manier automatisch verwerkt worden.

Bij Spin in het Web krijgt u de beschikking tot een standaard contactformulier, waarmee bezoekers van uw website een bericht kunnen achterlaten. Dat bericht krijgt u vervolgens per e-mail toegestuurd, zonder dat uw e-mailadres op de website staat, en dat is goed tegen spam. Daarnaast kunt u gebruik maken van een door ons ontwikkeld script waarmee de inhoud van een formulier op uw webpagina automatisch gecontroleerd en per e-mail afgeleverd wordt.

U kunt bij Spin in het Web natuurlijk ook eigen formulieren en scripts gebruiken. Op internet zijn veel gratis scripts te verkrijgen. Ook een CMS biedt vaak ondersteuning voor het verwerken van formulieren.

CGI Content Management System (CMS) Dataverkeer Domeinnaam E-mailadres Formulier FTP Nieuwsbrief Normaal gebruik PHP POP3 Schijfruimte SMTP Webmail

Overtuigd?
Bestel het webruimtepakket van Spin in het Web vandaag nog, en u kunt snel aan de slag.
Bestel nu!

Dit is de website voor de webruimte van Spin in het Web. Op onze algemene website vindt u meer informatie over het laten ontwikkelen van webapplicaties en apps.
Naar de algemene site

U bent hier:
Een korte uitleg over Formulier

Toon sitemenu
 . 
Is deze naam nog vrij?
Snel aan de slag
Nu bestellen
Vacatures bij SihW
Vacaturesite
€ 8,25 per maand
Jaarabonnement slechts € 99,-
inclusief BTW
Tarieven en voorwaarden
Overtuig het bestuur
Print de factsheet (pdf)
De beste reclame...
Websites van onze klanten
Stuur Spin in het Web nu een bericht
Dit is er alleen omdat wij graag mensen die ongewenste reclamemail sturen in de val willen lokken. Op deze manier ontvangen wij deze mail en kunnen helpen om grote wereldwijde databases bij te houden met ip-adressen vanuit waar de mail verstuurd wordt.