Webruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het WebWebruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het Web

Wat is webruimte?

CGI Content Management System (CMS) Dataverkeer Domeinnaam E-mailadres Formulier FTP Nieuwsbrief Normaal gebruik PHP POP3 Schijfruimte SMTP Webmail

E-mailadres
Een e-mailadres is een combinatie van een naam en een domeinnaam, bijvoorbeeld jolanda@. Het deel achter het apenstaartje geeft aan voor welk webruimtepakket een e-mailbericht bestemd is, het deel ervoor voor welke geadresseerde binnen dat pakket.

Bij Spin in het Web kunt u zoveel e-mailadressen aanmaken als u zelf wilt. Wij werken met brievenbussen: bij elke brievenbus geeft u aan welke berichten er binnen moeten komen (dus welke namen voor het apenstaartje) en wat er met die berichten moet gebeuren. Berichten kunnen worden opgeslagen om later te worden gelezen met webmail of een e-mailprogramma, ze kunnen automatisch worden doorgestuurd naar één of meerdere e-mailadressen (bijvoorbeeld naar uw privé-adres of naar alle leden van het bestuur), en er kan een automatisch bericht naar de afzender gestuurd worden. Een combinatie hiervan is ook mogelijk.

Bij Spin in het Web stelt u gemakkelijk zelf de brievenbussen in, maar wij helpen u er natuurlijk ook graag mee.

CGI Content Management System (CMS) Dataverkeer Domeinnaam E-mailadres Formulier FTP Nieuwsbrief Normaal gebruik PHP POP3 Schijfruimte SMTP Webmail

Overtuigd?
Bestel het webruimtepakket van Spin in het Web vandaag nog, en u kunt snel aan de slag.
Bestel nu!

Dit is de website voor de webruimte van Spin in het Web. Op onze algemene website vindt u meer informatie over het laten ontwikkelen van webapplicaties en apps.
Naar de algemene site

U bent hier:
Een korte uitleg over E-mailadres

Toon sitemenu
 . 
Is deze naam nog vrij?
Snel aan de slag
Nu bestellen
Vacatures bij SihW
Vacaturesite
€ 8,25 per maand
Jaarabonnement slechts € 99,-
inclusief BTW
Tarieven en voorwaarden
Overtuig het bestuur
Print de factsheet (pdf)
De beste reclame...
Websites van onze klanten
Stuur Spin in het Web nu een bericht
Dit is er alleen omdat wij graag mensen die ongewenste reclamemail sturen in de val willen lokken. Op deze manier ontvangen wij deze mail en kunnen helpen om grote wereldwijde databases bij te houden met ip-adressen vanuit waar de mail verstuurd wordt.