Webruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het WebWebruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het Web

Wat is webruimte?

CGI Content Management System (CMS) Dataverkeer Domeinnaam E-mailadres Formulier FTP Nieuwsbrief Normaal gebruik PHP POP3 Schijfruimte SMTP Webmail

Domeinnaam
De domeinnaam is de naam in het Internetadres, waarmee bezoekers uw website kunnen vinden, of u een e-mailbericht kunnen sturen. Een voorbeeld van een domeinnaam is .

Bij Spin in het Web is uw website bereikbaar onder de domeinnaam, met of zonder www ervoor. Dus bijvoorbeeld www. en .

Domeinnamen eindigen altijd op een punt en dan een aantal letters, de extensie. Veel voorkomende extensies zijn .NL (Nederland), .BE (Belgiƫ), .EU (Europa), .COM (VS) en .ORG (VS). Het abonnementstarief van een domeinnaam hangt af van de extensie: sommige extensies zijn goedkoop (zoals .NL en .COM), sommige zijn erg duur (zoals .NU).

Een domeinnaam wordt bij Spin in het Web geregistreerd op naam van de aanvrager. Daarmee wordt deze naam uw "eigendom". Zolang u het abonnement op de domeinnaam niet opzegt (of om andere redenen het recht op de naam kwijt raakt) blijft de domeinnaam aan u of uw organisatie gekoppeld, ook wanneer u deze meeneemt, "verhuist", naar een andere webruimte-leverancier.

Bij Spin in het Web krijgt u standaard een .NL-domeinnaam bij uw webruimte, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor andere domeinnaamextensie. Daarvoor rekenen wij een kleine toeslag.

CGI Content Management System (CMS) Dataverkeer Domeinnaam E-mailadres Formulier FTP Nieuwsbrief Normaal gebruik PHP POP3 Schijfruimte SMTP Webmail

Overtuigd?
Bestel het webruimtepakket van Spin in het Web vandaag nog, en u kunt snel aan de slag.
Bestel nu!

Dit is de website voor de webruimte van Spin in het Web. Op onze algemene website vindt u meer informatie over het laten ontwikkelen van webapplicaties en apps.
Naar de algemene site

U bent hier:
Een korte uitleg over Domeinnaam

Toon sitemenu
 . 
Is deze naam nog vrij?
Snel aan de slag
Nu bestellen
Vacatures bij SihW
Vacaturesite
€ 8,25 per maand
Jaarabonnement slechts € 99,-
inclusief BTW
Tarieven en voorwaarden
Overtuig het bestuur
Print de factsheet (pdf)
De beste reclame...
Websites van onze klanten
Stuur Spin in het Web nu een bericht
Dit is er alleen omdat wij graag mensen die ongewenste reclamemail sturen in de val willen lokken. Op deze manier ontvangen wij deze mail en kunnen helpen om grote wereldwijde databases bij te houden met ip-adressen vanuit waar de mail verstuurd wordt.