Webruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het WebWebruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het Web

Wat is webruimte?

CGI Content Management System (CMS) Dataverkeer Domeinnaam E-mailadres Formulier FTP Nieuwsbrief Normaal gebruik PHP POP3 Schijfruimte SMTP Webmail

Dataverkeer
Uw dataverkeer wordt berekend op basis van het aantal kilobytes, megabytes of gigabytes dat maandelijks voor uw webruimte ontvangen en verzonden wordt. Dit betreft bijvoorbeeld webpagina's die door bezoekers worden opgevraagd en e-mailberichten die op onze e-mailserver binnenkomen of vanaf onze e-mailserver naar uw computer worden gezonden. Op basis van door ons bijgehouden gegevens over al dit verkeer rekenen wij regelmatig de gebruikte hoeveelheid dataverkeer uit.

Bij Spin in het Web hebben verenigingen en stichtingen bij normaal gebruik geen harde limiet op het dataverkeer (en is de limiet voor overige klanten zéér ruim). Toch berekenen wij altijd de gebruikte hoeveelheid dataverkeer, en krijgt u ook bericht wanneer u de limiet nadert. Dit gebeurt om misbruik en fouten te voorkomen. Wanneer uw webruimtepakket over de limiet gaat, zullen wij controleren of u nog aan de regels van normaal gebruik voldoet, en u eventueel om uitleg vragen.

CGI Content Management System (CMS) Dataverkeer Domeinnaam E-mailadres Formulier FTP Nieuwsbrief Normaal gebruik PHP POP3 Schijfruimte SMTP Webmail

Overtuigd?
Bestel het webruimtepakket van Spin in het Web vandaag nog, en u kunt snel aan de slag.
Bestel nu!

Dit is de website voor de webruimte van Spin in het Web. Op onze algemene website vindt u meer informatie over het laten ontwikkelen van webapplicaties en apps.
Naar de algemene site

U bent hier:
Een korte uitleg over Dataverkeer

Toon sitemenu
 . 
Is deze naam nog vrij?
Snel aan de slag
Nu bestellen
Vacatures bij SihW
Vacaturesite
€ 8,25 per maand
Jaarabonnement slechts € 99,-
inclusief BTW
Tarieven en voorwaarden
Overtuig het bestuur
Print de factsheet (pdf)
De beste reclame...
Websites van onze klanten
Stuur Spin in het Web nu een bericht
Dit is er alleen omdat wij graag mensen die ongewenste reclamemail sturen in de val willen lokken. Op deze manier ontvangen wij deze mail en kunnen helpen om grote wereldwijde databases bij te houden met ip-adressen vanuit waar de mail verstuurd wordt.