Webruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het WebWebruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het Web

Wat is webruimte?

CGI Content Management System (CMS) Dataverkeer Domeinnaam E-mailadres Formulier FTP Nieuwsbrief Normaal gebruik PHP POP3 Schijfruimte SMTP Webmail

Content Management System (CMS)
Een Content Management System is een programma of verzameling scripts waarmee u alleen of met meerdere mensen een website kunt beheren zonder deze zelf vanuit het niets op te hoeven bouwen. Vaak biedt zo'n CMS een aantal standaard sjablonen voor het uiterlijk van de website - bijvoorbeeld verschillende kleuren of verschillende lokaties van de menubalk. Voor het "innerlijk" worden er dan verschillende modules geboden die bepaalde inhoud kunnen weergeven, zoals een gewone webinhoud-module, een agenda en een nieuwspagina. Door naar keuze modules en sjablonen te combineren krijgt u een website met een eigen lay-out en gevoel. In een speciaal beheergedeelte kunt u vervolgens de inhoud van de website gaan invullen: nieuwsberichten toevoegen, extra pagina's maken en dergelijke.

Bekende CMS-systemen zijn Joomla, Drupal en Website baker, maar er zijn er nog veel meer. Helaas zijn veel van deze systemen Engelstalig of zo veelomvattend dat ze toch weer ingewikkeld worden. Omdat de meeste CMS-systemen opgezet zijn in PHP of CGI-scripts, kunt u ze zelf (laten) installeren en gebruiken. Veel van onze klanten doen dat met veel succes.

CGI Content Management System (CMS) Dataverkeer Domeinnaam E-mailadres Formulier FTP Nieuwsbrief Normaal gebruik PHP POP3 Schijfruimte SMTP Webmail

Overtuigd?
Bestel het webruimtepakket van Spin in het Web vandaag nog, en u kunt snel aan de slag.
Bestel nu!

Dit is de website voor de webruimte van Spin in het Web. Op onze algemene website vindt u meer informatie over het laten ontwikkelen van webapplicaties en apps.
Naar de algemene site

U bent hier:
Een korte uitleg over Content Management System (CMS)

Toon sitemenu
 . 
Is deze naam nog vrij?
Snel aan de slag
Nu bestellen
Vacatures bij SihW
Vacaturesite
€ 8,25 per maand
Jaarabonnement slechts € 99,-
inclusief BTW
Tarieven en voorwaarden
Overtuig het bestuur
Print de factsheet (pdf)
De beste reclame...
Websites van onze klanten
Stuur Spin in het Web nu een bericht
Dit is er alleen omdat wij graag mensen die ongewenste reclamemail sturen in de val willen lokken. Op deze manier ontvangen wij deze mail en kunnen helpen om grote wereldwijde databases bij te houden met ip-adressen vanuit waar de mail verstuurd wordt.