Webruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het WebWebruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het Web

Uw website en e-mail on line met Spin in het Web.
Spin in het Web is gespecialiseerd in het beschikbaar maken van de websites en e-mail van verenigingen en stichtingen. Dat merkt u aan alle facetten van onze webruimte.

Alles wat u nodig heeft
Bij onze webruimte zit alles wat u nodig heeft: de domeinnaam, de e-mail en passende hulpmiddelen. Voor verenigingen en stichtingen hanteren wij geen harde limieten, zodat u uit kunt gaan van een vast jaarbedrag.
Lees verder

Solide techniek
Professioneel beheerde servers verwerken dag en nacht de bezoeken aan uw website en de binnenkomende e-mail. Op een speciaal door ons ontwikkelde Nederlandstalige website beheert u eenvoudig alle instellingen.
Lees verder

Actieve ondersteuning
We helpen graag en denken met u mee, ook buiten de strikte grenzen van ons product. We zijn er voor u. Daarom staat onze helpdesk op afspraak ook 's avonds voor u klaar.
Lees verder

Slimme diensten, vaste tarieven
Spin in het Web kan uw organisatie met slimme diensten nog verder helpen. We bouwen een website, of verhuizen uw huidige website en e-mailinstellingen naar onze servers.
Lees verder

Dit is de website voor de webruimte van Spin in het Web. Op onze algemene website vindt u meer informatie over het laten ontwikkelen van webapplicaties en apps.
Naar de algemene site

U bent hier:
Uw website en e-mail online

Toon sitemenu
 . 
Is deze naam nog vrij?
Snel aan de slag
Nu bestellen
Vacatures bij SihW
Vacaturesite
€ 8,25 per maand
Jaarabonnement slechts € 99,-
inclusief BTW
Tarieven en voorwaarden
Overtuig het bestuur
Print de factsheet (pdf)
De beste reclame...
Websites van onze klanten
Stuur Spin in het Web nu een bericht
Dit is er alleen omdat wij graag mensen die ongewenste reclamemail sturen in de val willen lokken. Op deze manier ontvangen wij deze mail en kunnen helpen om grote wereldwijde databases bij te houden met ip-adressen vanuit waar de mail verstuurd wordt.