Webruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het WebWebruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het Web

Alle technische details
We zetten graag voor u op een rijtje wat u, technisch gezien, van uw webruimtepakket bij Spin in het Web kunt verwachten.

Wilt u nog exacter weten of een bepaalde techniek gebruikt kan worden? Bel ons of stuur ons een bericht. We overleggen graag even over de mogelijkheden.

Basisonderdelen van de webruimte
DomeinnaamWe registreren standaard één .NL-domeinnaam voor u. Tegen een kleine meerprijs kan dat ook een andere extensie zijn. Domeinnamen worden door ons op uw naam geregistreerd.
HelpdeskDe helpdesk is er voor al uw vragen en problemen. We denken graag met u mee. De helpdesk is per e-mail en telefonisch bereikbaar. Op afspraak helpen we u ook graag in de avonduren verder.
BeheerwebsiteEen Nederlandstalige beheerwebsite (eigen systeem) met o.a.: pakketstatus, statistieken (webalizer), volgen en downloaden van ruwe logbestanden, brievenbussen (e-mailboxen) beheren, spamfilter instellen, nieuwsbrieven beheren, nieuws van Spin in het Web lezen, een MySQL-database aanmaken en beheren, de nieuwste versie van de gebruiksaanwijzing lezen of printen, hulpprogramma's downloaden, formulieren bekijken of printen, webhulpjes instellen.
WebserverLinux-gebaseerde servers met Apache webserver (gedeelde IP-nummers). Geplaatst in datacentrum in de Randstad.
E-mailserverSendmail/procmail met eigen uitbreidingen t.b.v de aflevering. ClamAV virusscan. SpamAssassin en DNSBL-spamcheck. Secondaire mailserver voor het opvangen van de e-mail bij het uitvallen van de primaire mailserver van een pakket. Eigen versies van webmail en pop3-software.
FTP-serverStandaard ftp-server software voor toegang tot de bestanden in uw webruimte. U kunt bestanden plaatsen, hernoemen of verwijderen met een ftp-programma (gratis of aangschaft), met de publiceer-functie van webontwerpprogramma's, en met sommige webbrowsers zoals Internet Explorer.
 
Webtechnologieën
HTMLOnze webserver kan alle standaard HTML verwerken, zoals deze gemaakt is met webontwerpprogramma's als Frontpage, Dreamweaver, Mijn Website, Mijn Webwinkel of één van de vele andere, of met een tekstverwerker of editor. De webserver ondersteunt geen Frontpage Extensions.
PHPU kunt .php bestanden overal opnemen in uw website. Deze worden verwerkt door PHP 5.X, zonder safe mode. Via de standaard mysql-routines van PHP krijgt u toegang tot de Mysql-database. PHP is uitgebreid met de MagickWand extensie.
CGIU kunt .cgi bestanden als perlscripts overal opnemen in uw website. Perlscripts worden verwerkt door perl 5.X (onder uw eigen authorisatie). Wij bieden veel perlmodules, waaronder de standaard DBI-modules voor het verkrijgen van toegang tot de Mysql-database. Indien u een bepaalde module nodig heeft, zijn wij natuurlijk bereid te kijken of we deze voor u kunnen installeren.
SSI/SHTMLIn uw webpagina's kunt u de speciale shtml-tags van mod_include opnemen, met uitzondering van exec (include virtual is wel beschikbaar). Webpagina's met shtml hoeven niet op .shtml te eindigen.
Standaard-hulpjesSpin in het Web biedt enkele webhulpjes die u in uw zelfgebouwde pagina's kunt gebruiken, zoals een teller en een reactieformulier.
CMS-systemenOmdat u zelf php en perl tot uw beschikking heeft kunt u ook zelf Content Management Systemen als Joomla, Drupal, Phpbb of Website Baker in uw webruimte plaatsen, en deze koppelen aan uw Mysql-database. Spin in het Web biedt hierbij dezelfde ondersteuning als bij eigen scripts.
 
Limieten
SchijfruimteONBEPERKT voor non-profits bij normaal gebruik

En zeer ruim voor anderen: 1000 MB.
Voor verenigingen, stichtingen en andere non-profits geldt een zachte limiet van 1000 MB die bij normaal gebruik zo nodig kosteloos wordt verhoogd.
DataverkeerONBEPERKT voor non-profits bij normaal gebruik

En zo goed als onbeperkt voor anderen: 50 GB per maand.
Voor verenigingen, stichtingen en andere non-profits geldt een zachte limiet van 50 GB per maand. Als uw pakket deze limiet dreigt te overschrijden wordt gekeken of het nodig is om hem te verhogen. Bij normaal gebruik krijgen non-profits géén rekeningen achteraf voor teveel gebruikt dataverkeer.
Brievenbussen (e-mailboxen)ONBEPERKT

U kunt eenvoudig e-mailadressen aanmaken. Elke brievenbus kan de mail voor meerdere namen (het deel voor het @-teken) ontvangen. De mail kan worden opgeslagen voor lezen in webmail of met pop3/imap en/of doorgestuurd worden en/of automatisch beantwoord worden. Hoewel afgeraden i.v.m. spam, is ook een catch-all mogelijk.
Nieuwsbrieven (mailinglists)ONBEPERKT

Net als gewone e-mailadressen maakt u eenvoudig nieuwsbrieven aan. Bezoekers kunnen zich voor een nieuwsbrief aan- en afmelden via onze standaardpagina's, al dan niet in uw eigen lay-out, of via eigen pagina's. U verstuurt eenvoudig een bericht naar de nieuwsbrief door achter het onderwerp het ingestelde wachtwoord te plaatsen. Wij gebruiken eigen nieuwsbriefsoftware.
SubdomeinenONBEPERKT op aanvraag

Dit zijn subdomeinen als help.onzestichting.nl of beveiligs.onzestichting.nl. Deze worden op uw verzoek en bij normaal gebruik kosteloos voor u aangemaakt.
Mysql-database1 Database met een onbeperkt aantal tabellen
Deze database kunt u dus voor meerdere toepassingen gebruiken. De data in de database telt mee voor de schijfruimte.

Overtuigd?
Bestel het webruimtepakket van Spin in het Web vandaag nog, en u kunt snel aan de slag.
Bestel nu!

Terug naar de beginpagina

Dit is de website voor de webruimte van Spin in het Web. Op onze algemene website vindt u meer informatie over het laten ontwikkelen van webapplicaties en apps.
Naar de algemene site

U bent hier:
Technische details

Toon sitemenu
 . 
Is deze naam nog vrij?
Snel aan de slag
Nu bestellen
Vacatures bij SihW
Vacaturesite
€ 8,25 per maand
Jaarabonnement slechts € 99,-
inclusief BTW
Tarieven en voorwaarden
Overtuig het bestuur
Print de factsheet (pdf)
De beste reclame...
Websites van onze klanten
Snel aan de slag
Nu bestellen
Vacatures bij SihW
Vacaturesite
€ 8,25 per maand
Jaarabonnement slechts € 99,-
inclusief BTW
Tarieven en voorwaarden
Overtuig het bestuur
Print de factsheet (pdf)
De beste reclame...
Websites van onze klanten
Stuur Spin in het Web nu een bericht
Dit is er alleen omdat wij graag mensen die ongewenste reclamemail sturen in de val willen lokken. Op deze manier ontvangen wij deze mail en kunnen helpen om grote wereldwijde databases bij te houden met ip-adressen vanuit waar de mail verstuurd wordt.