Webruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het WebWebruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het Web

Spin in het Web
Jelmer Jellema Spin in het Web, uit Apeldoorn, houdt zich bezig met webruimte. Maar daarnaast ondernemen we nog meer activiteiten.
Neem contact met ons op.

Over Spin in het Web
Eigenaar en oprichter Jelmer Jellema is Spin in het Web in 2000 begonnen als een vehikel voor het produceren van internet-magazines, zoals het succesvolle Vis in het Net. Daarvoor hield Jelmer zich parttime bezig met systeembeheer (Unix / Windows) aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij in die periode ook Cum Laude afstudeerde in de Sociaal Wetenschappelijke Informatica, op de rol van kennis in intelligente ondersteuning van software-gebruikers.

Als snel werden binnen Spin in het Web andere activiteiten opgezet: systeembeheer voor kleine bedrijven, software-ontwikkeling op het gebied van databases en van kunstmatige intelligentie, en webruimte.

Onze filosofie is dat je alleen kan bouwen op een stevige fundering. Daarom groeien we langzaam (maar zeker). We willen niet graag één van de vele snelgroeiende torens zijn, die des te sneller weer omvallen. Liever leveren we gewoon degelijke, vriendelijke en persoonlijke kwaliteit.

Webruimte
Onder de merknaam Spin in het Web (inderdaad, hetzelfde als de bedrijfsnaam) bieden wij webruimte-abonnementen aan. Hierbij richten wij ons vooral op non-profits, verenigingen en stichtingen, omdat deze doelgroep een specifieke expertise vereist, en ons hart hier ligt. Maar ook kleine en grotere bedrijven maken succesvol gebruik van onze diensten.

Ons motto is: Alle Touwtjes In Handen. We gebruiken niet graag standaardoplossingen, maar kijken kritisch naar de voor- en nadelen ervan. Vaak besluiten we om het wiel maar opnieuw uit te vinden, maar dan wél zo rond als we het graag zien. Dit heeft tot veel expertise geleid op het raakvlak van harde techniek - alle besturingssystemen die we aankunnen, alle talen waarin we kunnen programmeren - en het doel ervan: de eindgebruiker. Deze expertise zullen wij de komende tijd gaan gebruiken om nieuwe en inovatieve producten op het gebied van webruimte te ontwikkelen.niet gebruiken

Webproducties
De oudste webproductie van Spin in het Web is Vis in het Net. De site is tegenwoordig een museum voor zichzelf, maar nog steeds is deze site populair. Vis in het Net bracht op het dagelijks nieuws geënte satirische berichten, onder het motto Niet Het Laatste Nieuws.

Hiermee trok de site veel regelmatige bezoekers, en bovendien konden wij ons verheugen op interesse van de landelijke en regionale geschreven pers, en landelijke radiostations.

Software-ontwikkeling
Programmeren vergt meer dan kennis van een programmeertaal: het vereist overzicht, gevoel, inzicht in het toekomstige gebruik en scherp analytisch vermogen. Met een achtergrond in de Sociaal Wetenschappelijke Informatica (complexe mens-computersystemen) hebben we dat in huis. Ons volledig binnenshuis gemaakte webruimtebeheersysteem is een goed voorbeeld van ons kunnen.

Een eenmalige oplossing voor een gegevens-zoekprobleem of conversie. Maar ook een volledige database onder MS-Access / MSDE of via het web met php/perl en een mysql-server. Demo's in VB. Perlscripts. Macro's en hulpprogramma's voor Word, Excel, Outlook. Systeembeheertools in C. Technieken uit de kunstmatige intelligentie toegepast in toolkits in Prolog/XPCE: we hebben het allemaal gedaan (en kunnen dat bewijzen ook).

Het maakt ons niet zoveel uit in welke taal een programma gemaakt moet worden. AI-zoektechnieken gaan misschien lekker in prolog, we hebben ze ook in Access-Basic toegepast. Als u een voorkeur heeft, dan gaan we daar in mee. Zoniet: dan kiezen we een passende taal. Kortom: Geef ons een programmeerprobleem en u maakt ons blij.

Overige activiteiten
Vanuit onze relaties met de spelletjeswereld zijn we ook in ander vaarwater terechtgekomen. Zo heeft Jelmer mee-ontwikkeld aan een tv-game en voor verschillende tv-spelletjes demo's en testversies gemaakt. Maar ook hebben we een spel gemaakt voor mensen die tijdens hun vakantie een queeste moesten oplossen, waarbij ze te maken kregen met schatkaarten, acteurs en andere avontuurlijke ingrediënten. Op dit vlak kunt u van Spin in het Web - in samenwerking met anderen - in de toekomst ook meer verwachten!

Wat is de rode draad door al deze projecten? We voeren ze uit met hart en ziel en zoeken de posities waarin we met onze specifieke vaardigheden en ervaring zonder afraffelen als Spin in het Web goed werk leveren.

Meer informatie over mogelijkheden en tarieven geven we u graag. Neem contact met ons op voor alle details!

Onze vacatures vindt u op onze vacaturesite.

Overtuigd?
Bestel het webruimtepakket van Spin in het Web vandaag nog, en u kunt snel aan de slag.
Bestel nu!

Terug naar de beginpagina

Dit is de website voor de webruimte van Spin in het Web. Op onze algemene website vindt u meer informatie over het laten ontwikkelen van webapplicaties en apps.
Naar de algemene site

U bent hier:
Over Spin in het Web

Toon sitemenu
 . 
Is deze naam nog vrij?
Snel aan de slag
Nu bestellen
Vacatures bij SihW
Vacaturesite
€ 8,25 per maand
Jaarabonnement slechts € 99,-
inclusief BTW
Tarieven en voorwaarden
Overtuig het bestuur
Print de factsheet (pdf)
De beste reclame...
Websites van onze klanten
Snel aan de slag
Nu bestellen
Vacatures bij SihW
Vacaturesite
€ 8,25 per maand
Jaarabonnement slechts € 99,-
inclusief BTW
Tarieven en voorwaarden
Overtuig het bestuur
Print de factsheet (pdf)
De beste reclame...
Websites van onze klanten
Stuur Spin in het Web nu een bericht
Dit is er alleen omdat wij graag mensen die ongewenste reclamemail sturen in de val willen lokken. Op deze manier ontvangen wij deze mail en kunnen helpen om grote wereldwijde databases bij te houden met ip-adressen vanuit waar de mail verstuurd wordt.