Webruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het WebWebruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het Web

Alles wat u nodig heeft
Met de webruimte van Spin in het Web heeft u in één keer alles wat u nodig heeft om uw website en e-mail beschikbaar te maken.

Domeinnaam
Om uw website en e-mail bereikbaar te maken registreren wij voor u een vrije Nederlandse domeinnaam (.NL), of zetten uw bestaande .NL-domeinnaam kosteloos over. Wilt u liever een ander domeintype, zoals .COM, .ORG of .EU, dan kan dit tegen een kleine meerprijs.
Hier vindt u alle tarieven

Geen harde limieten voor verenigingen en stichtingen
Voor verenigingen en stichtingen gelden er bij Spin in het Web bij normaal gebruik geen harde limieten voor de hoeveelheid dataverkeer en schijfruimte. Er zijn, om misbruik en fouten te voorkomen, wel limieten ingesteld, maar deze passen wij op aanvraag kosteloos aan.
Verenigingen en stichtingen hoeven bij normaal gebruik dus niet bang te zijn voor onverwachte kosten achteraf.
Alle technische details en limieten

E-mail
Spin in het Web geeft u zoveel e-mailadressen als u nodig heeft: bijvoorbeeld voor elk bestuurslid of voor elke vrijwilliger.
De binnengekomen berichten worden eerst automatisch gecontroleerd op virussen en spam. Vervolgens kunt u ze lezen met webmail of uw eigen e-mailprogramma, door laten sturen, en/of automatisch laten beantwoorden.

Nieuwsbrieven
Door geïnteresseerden de mogelijkheid te bieden om zich te abonneren op een nieuwsbrief houdt u vanuit uw normale e-mail grote groepen op de hoogte. Bij Spin in het Web krijgt u zoveel nieuwsbrieven als u wilt. De webpagina's voor het aan- en afmelden van abonnees worden kant-en-klaar geleverd.

Webhulpjes
Voor websitebouwers biedt Spin in het Web handige webhulpjes. Hiermee kunt u bezoekerstellers plaatsen en bezoekers informatie en berichten laten achterlaten. Op basis van opmerkingen en wensen van onze klanten worden deze hulpjes regelmatig aangepast en uitgebreid.

Overtuigd?
Bestel het webruimtepakket van Spin in het Web vandaag nog, en u kunt snel aan de slag.
Bestel nu!

Lees verder: Solide techniek

Dit is de website voor de webruimte van Spin in het Web. Op onze algemene website vindt u meer informatie over het laten ontwikkelen van webapplicaties en apps.
Naar de algemene site

U bent hier:
Alles wat u nodig heeft

Toon sitemenu
 . 
Is deze naam nog vrij?
Snel aan de slag
Nu bestellen
Vacatures bij SihW
Vacaturesite
€ 8,25 per maand
Jaarabonnement slechts € 99,-
inclusief BTW
Tarieven en voorwaarden
Overtuig het bestuur
Print de factsheet (pdf)
De beste reclame...
Websites van onze klanten
Stuur Spin in het Web nu een bericht
Dit is er alleen omdat wij graag mensen die ongewenste reclamemail sturen in de val willen lokken. Op deze manier ontvangen wij deze mail en kunnen helpen om grote wereldwijde databases bij te houden met ip-adressen vanuit waar de mail verstuurd wordt.