Webruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het WebWebruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het Web

Actieve ondersteuning
Spin in het Web neemt de tijd voor u. We helpen graag een handje mee als iets niet goed gaat. Als we zelf een probleem signaleren, dan bellen we u!

Persoonlijke ondersteuning
De ondersteuning van Spin in het Web beperkt zich niet tot uitleg over hoe de webruimte werkt. Als u ons telefonisch of per e-mail een probleem voorlegt, werkt uw (vaste) contactpersoon samen met u aan een oplossing tot alles weer loopt zoals het moet.
Neem een kijkje op onze helpdesk-site

Actieve ondersteuning
Spin in het Web staat voor u klaar. We kunnen geen ijzer met handen breken, maar wijzigen graag een pagina, formulier, een instelling of een php- of cgi-script als daarmee een probleem wordt opgelost. We doen wat we kunnen: u wilt uw website toch werkend on line krijgen?
Onze klanten zijn blij met onze ondersteuning

Openingstijden op maat
Naast onze vaste openingstijden staat onze helpdesk op afspraak ook 's avonds voor u klaar. Wilt u dus echt eens samen met ons een probleem aanpakken, dan spreken we een avond af om er samen eens alle tijd voor te nemen. Dat werkt wel zo prettig.

Extra diensten
Als hulp niet genoeg is, staat Spin in het Web voor u klaar met slimme diensten. We bouwen een eenvoudige website, of verhuizen uw huidige website en e-mailinstellingen naar onze servers. In goed overleg, maar zonder dat u zich in de techniek hoeft te verdiepen.
Spin in het Web helpt u tegen vaste, lage tarieven verder

Overtuigd?
Bestel het webruimtepakket van Spin in het Web vandaag nog, en u kunt snel aan de slag.
Bestel nu!

Lees verder: Slimme diensten, vaste tarieven

Dit is de website voor de webruimte van Spin in het Web. Op onze algemene website vindt u meer informatie over het laten ontwikkelen van webapplicaties en apps.
Naar de algemene site

U bent hier:
Actieve ondersteuning

Toon sitemenu
 . 
Is deze naam nog vrij?
Snel aan de slag
Nu bestellen
Vacatures bij SihW
Vacaturesite
€ 8,25 per maand
Jaarabonnement slechts € 99,-
inclusief BTW
Tarieven en voorwaarden
Overtuig het bestuur
Print de factsheet (pdf)
De beste reclame...
Websites van onze klanten
Stuur Spin in het Web nu een bericht
Dit is er alleen omdat wij graag mensen die ongewenste reclamemail sturen in de val willen lokken. Op deze manier ontvangen wij deze mail en kunnen helpen om grote wereldwijde databases bij te houden met ip-adressen vanuit waar de mail verstuurd wordt.