Webruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het WebWebruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het Web

Spectaculair: het eerste jaar webruimte voor slechts 39 euro!
Spin in het Web doet u een wel heel aantrekkelijk aanbod. Bestel nu een webruimtepakket met een .NL domeinnaam en betaal het eerste jaar geen 99 euro, maar slechts 39 euro.

Een webruimtepakket voor slechts 39 euro

  • Bestel nu een volledig webruimtepakket (geen doorstuur of losse domeinnamen)
  • U kiest hierbij voor het registreren of overzetten van een Nederlandse domeinnaam (.NL). De actie geldt niet voor andere domeinextensies zoals .COM. U kunt natuurlijk wel een tweede domeinnaam aanvragen bij uw actiepakket.
  • U ziet op het bestelformulier de mededeling dat het actietarief is aangevraagd.
  • Uw eerste jaarfactuur voor dit nieuwe pakket bedraagt dan 39 euro exclusief BTW (voor non-profits en voor overige klanten).
  • Als u uw webruimtepakket niet opzegt, ontvangt u bij de jaarverlenging een factuur voor het normale tarief (momenteel: 99 euro, voor non-profits inclusief BTW, voor overigen exclusief BTW).

Let wel op deze voorwaarden:

  • Deze actie geldt alleen bij een nieuwe bestelling van een volledig webruimtepakket met een nieuwe of bestaande .NL-domeinnaam.
  • De actie is niet van toepassing wanneer de aangevraagde .NL-domeinnaam ooit tijdens de drie maanden voorafgaand aan de aanvraag door of via Spin in het Web gehost is geweest.
  • De actie geldt tot nader order. Bestellingen waarbij deze actie automatisch is vermeld worden met korting verwerkt wanneer alle benodigde formulieren door ons zijn ontvangen binnen 14 dagen na stopzetting van de actie.
  • Over de ontvangstdata wordt niet gecorrespondeerd. Wel zullen wij zonder overleg géén pakket voor de volle prijs aanmaken wanneer u bij uw bestelling de kortingsactie staat aangegeven.
  • De actie is niet combineerbaar met andere acties of kortingen, ook niet met de overstapkorting.

Bestel nu een webruimtepakket voor 39 euro!
Bestel nu!

Dit is de website voor de webruimte van Spin in het Web. Op onze algemene website vindt u meer informatie over het laten ontwikkelen van webapplicaties en apps.
Naar de algemene site

U bent hier:
Spectaculaire kortingsactie

Toon sitemenu
 . 
Is deze naam nog vrij?
Snel aan de slag
Nu bestellen
Vacatures bij SihW
Vacaturesite
€ 8,25 per maand
Jaarabonnement slechts € 99,-
inclusief BTW
Tarieven en voorwaarden
Overtuig het bestuur
Print de factsheet (pdf)
De beste reclame...
Websites van onze klanten
Stuur Spin in het Web nu een bericht
Dit is er alleen omdat wij graag mensen die ongewenste reclamemail sturen in de val willen lokken. Op deze manier ontvangen wij deze mail en kunnen helpen om grote wereldwijde databases bij te houden met ip-adressen vanuit waar de mail verstuurd wordt.