Webruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het WebWebruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het Web

Slimme diensten
U wilt snel een website hebben, of u wilt met uw huidige website over­stappen, maar u weet niet hoe? Spin in het Web biedt slimme extra diensten voor klanten met een webruimtepakket. Tegen een vriendelijk tarief.

Uw huidige website en instellingen overgezet
Als u momenteel een website en e-mail bij een andere leverancier heeft, kan Spin in het Web u helpen met het overzetten van de bestanden en instellingen. Meestal kunnen wij uw website zonder problemen overzetten, en alle ingestelde e-mailadressen ook weer voor u instellen.

Voor deze dienst rekenen wij een klein eenmalig basisbedrag. Wanneer u een ingewikkelde website heeft, met veel scripts of achterliggende databases, kan het ook ingewikkelder zijn om alles over te zetten. In dat geval kan er een toeslag gelden, maar meestal is dat niet het geval.

U vraagt deze service gemakkelijk aan bij het bestellen van de webruimte. Spin in het Web neemt dan snel contact met u op om de overstap te bespreken.

Tarief: Basisbedrag: € 49,- excl. btw.

Alleen bij zeer complexe sites geldt er een toeslag.
Alle tarieven en voorwaarden

Overtuigd?
Bestel het webruimtepakket van Spin in het Web vandaag nog, en u kunt snel aan de slag.
Bestel nu!

Terug naar de beginpagina

Dit is de website voor de webruimte van Spin in het Web. Op onze algemene website vindt u meer informatie over het laten ontwikkelen van webapplicaties en apps.
Naar de algemene site

U bent hier:
Slimme diensten

Toon sitemenu
 . 
Is deze naam nog vrij?
Snel aan de slag
Nu bestellen
Vacatures bij SihW
Vacaturesite
€ 8,25 per maand
Jaarabonnement slechts € 99,-
inclusief BTW
Tarieven en voorwaarden
Overtuig het bestuur
Print de factsheet (pdf)
De beste reclame...
Websites van onze klanten
Stuur Spin in het Web nu een bericht
Dit is er alleen omdat wij graag mensen die ongewenste reclamemail sturen in de val willen lokken. Op deze manier ontvangen wij deze mail en kunnen helpen om grote wereldwijde databases bij te houden met ip-adressen vanuit waar de mail verstuurd wordt.