Webruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het WebWebruimte voor uw vereniging of stichting - Spin in het Web

Slimme diensten
U wilt snel een website hebben, of u wilt met uw huidige website over­stappen, maar u weet niet hoe? Spin in het Web biedt slimme extra diensten voor klanten met een webruimtepakket. Tegen een vriendelijk tarief.

Snel op het web met een minisite
Onze minisite is een ideale manier om snel op het web te zijn, met uw eigen informatie en logo, en in uw eigen kleuren. En dat voor een wel heel vriendelijk bedrag.

Een voorbeeld van de vorm van de minisite vindt u hier. Op die website leest u ook wat de minisite inhoudt: een website met vier (vastgestelde) pagina's, maar aangepast aan uw kleuren en met uw logo en teksten.

We kunnen de website razendsnel opleveren: binnen enkele werkdagen nadat we contact hebben gehad en alle benodigde spullen zijn aangeleverd is de website on line. En als u niet tevreden bent, kunt u eenmalig de concrete punten aangeven die we moeten corrigeren. Binnen de grenzen van de minisite maken we dan nog aanpassingen.

Nadat de website is opgeleverd kunt u hem verder aanpassen en uitbreiden met MaakMijnWeb! Er staat dan een basis waarmee u gezien mag worden.

U vraagt een minisite gemakkelijk aan bij het bestellen van een webruimtepakket. Stuurt u ons meteen voorbeelden van uw kleurkeuze, een logo, en de teksten en eventueel maximaal drie foto's (digitaal) voor op de website.

Vast tarief: € 79,- excl. btw.
Alle tarieven en voorwaarden

Een website snel gebouwd
Op basis van door u aangeleverde teksten, logo's en foto's bouwt Spin in het Web snel een website waarmee uw organisatie gezien mag worden. Uw informatie wordt overzichtelijk en mooi vormgegeven, in de lay-out die bij uw organisatie past. We houden het simpel en overzichtelijk.

Wij bouwen uw website voor u in MaakMijnWeb! - ons programma voor het eenvoudig bouwen en onderhouden van websites. Dat heeft veel voordelen:

  • Een standaardontwerp, maar de vormgeving aangepast aan uw wensen.
  • Lage kosten omdat we het wiel niet opnieuw uit hoeven te vinden.
  • Snelle afleveringstijd.
  • Na oplevering kunt u uw website zelf eenvoudig bijhouden en uitbreiden: nieuwe pagina's verschijnen vanzelf in dezelfde vormgeving.

Samen met u kiezen we het te gebruiken MaakMijnWeb!-sjabloon. In goed overleg stellen we de vormgeving in en vullen we de website. Als het werk klaar is ontvangt u alle aangeleverde papieren inhoud retour, samen met de gegevens die u nodig heeft om zelf in MaakMijnWeb! verder te werken.

Meer informatie over MaakMijnWeb! vindt u op deze pagina.

Deze service is vriendelijk geprijst. We rekenen een basisbedrag voor het instellen van MaakMijnWeb! en voor elke extra pagina een kleine toeslag. Als u weet hoeveel pagina's uw website moet gaan bevatten, weet u ook wat hij gaat kosten!

U vraagt deze service gemakkelijk aan bij het bestellen van de webruimte.

Tarief: € 99,- + € 30,- per pagina excl. btw.
Alle tarieven en voorwaarden

Uw huidige website en instellingen overgezet
Als u momenteel een website en e-mail bij een andere leverancier heeft, kan Spin in het Web u helpen met het overzetten van de bestanden en instellingen. Meestal kunnen wij uw website zonder problemen overzetten, en alle ingestelde e-mailadressen ook weer voor u instellen.

Voor deze dienst rekenen wij een klein eenmalig basisbedrag. Wanneer u een ingewikkelde website heeft, met veel scripts of achterliggende databases, kan het ook ingewikkelder zijn om alles over te zetten. In dat geval kan er een toeslag gelden, maar meestal is dat niet het geval.

U vraagt deze service gemakkelijk aan bij het bestellen van de webruimte. Spin in het Web neemt dan snel contact met u op om de overstap te bespreken.

Tarief: Basisbedrag: € 49,- excl. btw.

Alleen bij zeer complexe sites geldt er een toeslag.
Alle tarieven en voorwaarden

Overtuigd?
Bestel het webruimtepakket van Spin in het Web vandaag nog, en u kunt snel aan de slag.
Bestel nu!

Terug naar de beginpagina

Dit is de website voor de webruimte van Spin in het Web. Op onze algemene website vindt u meer informatie over het laten ontwikkelen van webapplicaties en apps.
Naar de algemene site

U bent hier:
Slimme diensten

Toon sitemenu
 . 
Is deze naam nog vrij?
Snel aan de slag
Nu bestellen
Vacatures bij SihW
Vacaturesite
€ 8,25 per maand
Jaarabonnement slechts € 99,-
inclusief BTW
Tarieven en voorwaarden
Overtuig het bestuur
Print de factsheet (pdf)
De beste reclame...
Websites van onze klanten
Stuur Spin in het Web nu een bericht
Dit is er alleen omdat wij graag mensen die ongewenste reclamemail sturen in de val willen lokken. Op deze manier ontvangen wij deze mail en kunnen helpen om grote wereldwijde databases bij te houden met ip-adressen vanuit waar de mail verstuurd wordt.