Vacature Web Developer (10 september 2020)

Spin in het Web is een klein bedrijf in Apeldoorn. We maken webapplicaties en mobiele apps. Daarnaast bouwen en beheren wij WordPress-sites en bestaande webapplicaties, en bieden we webhosting. We zijn klein en persoonlijk: wij hebben geen managers, maar wel veel contact met onze klanten. We profileren ons vooral als flexibel en down to earth en met slimme oplossingen.

Wij zijn per direct op zoek naar een Web Developer (v/m) voor 24-40 uur.

Je werk

Je bouwt mee aan webapplicaties, zoals voor het GVB Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam en andere klanten. Dit zijn over het algemeen slimme, op maat gemaakte applicaties, die we bouwen in Angular (en soms Ionic), met een NodeJS-backend, en stylen met Bootstrap. Tijdens de projecten hebben we regelmatig overleg met onze klanten, waarin nieuwe ideeën en richtingen vormgegeven kunnen worden. Je krijgt de ruimte om een project tot op grote hoogte zelf te dragen, en om mee te denken met alles wat er verder in ons bedrijf speelt. Daarnaast spring je bij op onze WordPress-projecten, vooral wanneer er handige code gemaakt moet worden.

Je werkplek

Wij bieden een fijne werkplek in Apeldoorn Noord, waar je op coronaveilige afstand van elkaar kan werken, met de mogelijkheid tot afspraken over werktijden en thuiswerken die bij jouw situatie passen.

Wie zoeken we?

Je hebt een relevante HBO- of MBO-4-opleiding, en kan meedenken op HBO-niveau. Je kan een project grotendeels zelfstandig dragen. Je bent niet bang voor klantcontact. Je bent creatief en analytisch genoeg om mee te denken over oplossingen en plannen. Je hebt hands-on ervaring met Angular (2+) en  het liefst ook met NodeJS. Je kan bouwen in HTML met CSS/SASS en Javascript, en je bent niet bang voor jQuery, GIT en MYSQL/MariaDB.  Ervaring met PHP en WordPress is een pre.

Je kan, kortom, aardig goed programmeren en bouwen voor het web. En, ook niet onbelangrijk, je kan bij wijze van spreken morgen beginnen.

Wat bieden we

Een fijne en relaxte werkplek! We bieden je de ruimte. Omdat we een klein bedrijf zijn, kunnen we flexibel omgaan met werktijden en -plek, en heb je zelf veel invloed op de indeling en inhoud van je werk.

Voor wat betreft de beloning volgen we de loonschalen van de CAO ICK, voor de functie Software Engineer. Je startsalaris ligt afhankelijk van je opleiding en ervaring tussen de 2117 en 3276 euro per maand, op basis van voltijd (40 uur). Daarnaast bieden we een reiskostenvergoeding. We beginnen met een tijdelijk contract met de mogelijkheid tot een vast contract.

Reageren

Wil je meer informatie, of wil je solliciteren? Mail dan voor 9 oktober 2020 naar secretariaat@spininhetweb.nl. Stuur een CV en een motivatie mee.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet alleen niet op prijs gesteld, we worden er waarschijnlijk zelfs wat boos door.