Over ons

Spin in het Web is in 2000 opgericht door Jelmer Jellema. Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan met eigen webproducties, het beheren van serverapparatuur, en webruimte. Tegenwoordig zetten we al die opgebouwde (en ingebrachte) expertise in om webapplicaties en mobiele apps te bouwen en hun backends te hosten.

Ons team staat klaar om vol inzet en creativiteit uw punt aan de horizon concreet te maken, of dat nou een webwinkel, complexe webapplicatie of app is. We springen niet in elke hype, maar gebruiken onze grote technische competentie en jarenlange ervaring om de weg naar uw doel soepel af te leggen.

Locatie

Spin in het Web
Steenbokstraat 27-E
7324 AZ Apeldoorn
Telefoon: 055-7110022
Email: spin@spininhetweb.nl

Webapplicaties en mobiele apps

Spin in het Web richt zich op geïntegreerde backend-frontend-oplossingen. We bouwen een solide backend, ontwerpen een efficiënte, veilige communicatie tussen het frontend en backend, en bouwen mooie en goede frontends: webapplicaties en mobiele apps. Nog meer dan bij traditionele applicaties is het hierbij belangrijk zicht te houden op de communicatie en de flow van de applicatie.

De unieke combinatie van slim, out of the box denken en hoge technische competentie maakt Spin in het Web de geschikte partner bij het (door-)ontwikkelen van applicaties waarin kennis of data moeten worden gecombineerd tot een intelligente applicatie.

Webshops en CMS

Naast speciaal gebouwde software gebruiken wij ook standaard open source pakketten als Magento en WordPress. Wij zijn sterk in het logisch inrichten en speciaal voor u uitbreiden van deze pakketten. Ook bieden wij via onze webruimte-tak alle ruimte om de winkel of site in house te hosten.

Omdat websoftware voor ons geen geheimen kent zijn wij dé partij voor het bouwen van slimme thema’s en plugins. Hiermee krijgt u het beste van twee werelden: standaardsoftware mét onderscheidend vermogen.

Jelmer Jellema

Eigenaar en oprichter Jelmer Jellema is aan de Universiteit van Amsterdam Cum Laude afgestudeerd in de Sociaal Wetenschappelijke Informatica, op de rol van kennis in intelligente ondersteuning van software-gebruikers. Zijn eerste bedrijf richtte hij tijdens zijn studie op: hiermee ontwikkelde hij data-applicaties in MS-Access ten behoeve van Staatsbosbeheer. Ook werkte hij als Linux-beheerder voor de Universiteit van Amsterdam.

Sinds de oprichting van Spin in het Web heeft Jelmer veel tijd besteed aan het ontwikkelen van webapplicaties en het maken van frameworks voor backends in CakePHP. Hij heeft een uitgebreide ervaring in frontend- en backendontwikkeling en het ontwerpen en implementeren van kleine, middelgrote en grote applicaties en heeft een groot aantal projecten als programmeur, adviseur of regelaar tot een goed einde gebracht.

Jelmer Jellema op LinkedIn

Jelmer Jellema