Er is meer dan u ziet…

Webapplicaties en mobiele apps van Spin in het Web zijn meer dan een mooi plaatje. In een agile bouwproces van korte sprints ontwikkelen wij met u een geïntegreerd geheel van een functionele voorkant, een server- of cloudbackend vol intelligente oplossingen, en de goed gestroomlijnde communicatie ertussen.

Met korte sprints werken we samen naar de oplossing die u zocht. Met elke twee weken een tastbaar én testbaar resultaat. Deze vorm van scrum noemen we miniscrum.

webapps

Alle Touwtjes In Handen

Spin in het Web heeft alles in huis voor een succesvolle uitrol van uw web- en/of mobiele applicatie:

  • Ruime ervaring met frontendtechnieken als HTML5, MVC, Sencha en Titanium
  • Een netwerk van externe grafisch ontwerpbureaus (maar met uw eigen ontwerpers kunnen we ook prima praten)
  • Een eigen PHP/MySQL-gebaseerd framework voor serverbackends
  • Cloudoplossingen voor schaalbare gedistribueerde applicatiebackends
  • Eigen servers voor front- en backendhosting

We hebben alle touwtjes in handen. Dat maakt ons flexibel. We passen ook bij uw applicatie.

Flexibel, intelligent en gezellig

Spin in het Web is een klein bedrijf met altijd grote ideeën. We doen niet aan accountmanagers en projectleiders. We zoeken een werkvorm die bij u past, en houden het graag nuttig maar gezellig.

Allereerst willen we u begrijpen. Wat is uw punt aan de horizon? Door te praten en tekenen en uit te proberen komen we daar samen achter. Wij zitten altijd vol met ideeën en helpen vanaf het eerste contact.

Tijdens de sprints spreken we elkaar regelmatig en intensief. We sturen de ontwikkeling steeds bij op uw prioriteiten en nieuwe inzichten. Zo krijgt u uiteindelijk precies de app die u wilt.

In alle projecten blijkt het weer: we zijn slim. Leg het ons maar uit, we snappen het (uiteindelijk) wel. “Jij begrijpt tenminste wat ik bedoel,” verzuchtte een opdrachtgever. Kijk, dan komen we ergens!

Opgeleverd:
Coaching-app

In samenwerking met een hogeschool en een coachingburo bouwen wij een mobiele webapp met interventies op het gebied van professionele identiteit. Met de app verzamel je je inzichten in allerlei domeinen. Het backend registreert en combineert. Lees verder…

In ontwikkeling:
Puzzelen voor Slechtzienden

Samen met een puzzeluitgeverij ontwikkelen wij een digitaal platform waarop slecht­zienden puzzels en spellen kunnen spelen. We implementeren veel innovaties voor slimme toegankelijk­heids­opties. Via ons backend ontstaat er een sociaal puzzel­netwerk.

In ontwikkeling:
Advies voor schoolbesturen

In opdracht van een schooladviesdienst bouwen wij een app vol ervaringen en ideeën voor schoolbesturen. Deze tips worden dynamisch bij elkaar gezocht en kunnen in het backend eenvoudig worden gewijzigd. Zo ontstaat een levende app.

In ontwikkeling:
Gedistribueerd redactiewerk

Voor een puzzeluitgeverij bouwen wij een webapplicatie waarmee freelancers nieuwe opgaven voor spelletjes kunnen invoeren en uitproberen. De eindredactie controleert het werk en geeft feedback naar de redacteuren.

In ontwikkeling:
Nieuwe webshop hobbyartikelen

Voor een eenmanszaak bouwen wij een Magento-webshop vol verf en andere hobbyartikelen. Uitgaande van de basisopzet werken we aan nieuwe code voor het weergeven van aparte affiliate-shops.

In ontwikkeling:
Een spannende Quiz-app

Samen met o.a. een tv-productiehuis bouwen wij een mobiele app voor het spelen van quizzen, met een cloud backend en streaming beelden. Vanuit ons beeld van een second screen-app werken we terug naar een complete tv-beleving.